Nana's Pastries

Welkom!

Bedrijfslogo

Welkom op de site van Nana's Pastries

Vind NanasPastries ook op Facebook!
https://www.facebook.com/NanasPastries


"Nana's Pastries"? Oma's gebakjes?
Nee, "naa-naa", niet op zijn Engels dus, maar het "pastries" weer wel, ingewikkeld!
Ik zal het uitleggen. De naam Nana is in de loop der jaren mijn bijnaam geworden, hoe is een lang verhaal. Toen ik dus begon met een klein cateringbedrijfje om mijn baklusten te botvieren, leek dit wel een mooie, simpele naam om te gebruiken. Bovendien is het een anagram van de naam van mijn beste bak-vriendin, waarmee ik al sinds de basisschool vele uren voor de oven doorbreng. De 'pastries' spreken natuurlijk voor zich.
Ik ben een gepassioneerde bakker, die naast zoete taarten, gebakjes, cakes en ga zo maar door, ook heel graag hartige dingen bakt, zoals broden, pizza's en quiches. Daarnaast stort ik me met veel passie op speciale opdrachten. Mag of wilt u om wat voor reden dan ook geen gluten, eieren, zuivel, noten, suiker, granen, of dit allemaal tegelijk niet? Dan ga ik graag aan de slag om een recept te ontwikkelen dat precies binnen uw dieetwensen past.

Kijk eens rond op de site of er iets voor uw verjaardag, feest of bruiloft bij zit. Toch iets anders in gedachten? Dan bespreek ik graag de brede mogelijkheden met u!

Hartelijke groeten,


Narda


Geniet ervan!

 


Bedrijfsnaam

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK